Kaj nas v življenju navdihuje? Navdihuje ali navdahne v smislu, da pozitivno spremeni naš pogled na življenje, človeka, situacijo ali sebe,  nam da nov zagon, upanje in pogum? Všeč mi je znana misel antičnega filozofa Platona: “Zmaga nad samim seboj je največja zmaga.”
V tem vidim tudi enega izmed svojih navdihov – spoznavanje in odkrivanje novih delov samega sebe, ki jih morda prej nisem poznal, čutil ali si sploh mislil, da obstajajo. Življenje je tako veliko, da odgovorov na vsa vprašanja verjetno ne bomo imeli nikoli. Ampak ravno to omogoča našo rast, naš razvoj, naš navdih. Vprašanja in nenehno iskanje odgovorov na njih. In ko ta odgovor najdemo sami zase (četudi je odgovor samo začasen), lahko z njim prispevamo tudi drugim. Z deljenjem in povezovanjem se navdih širi, pristen navdih pa se širi še toliko bolj…

Ob tej priložnosti, naj vas povabimo tudi na # 2 dogodek Vdihnimo Navdih, ki se bo zgodil v petek, 31. 5. 2013 v Ljubljani. Brezplačne prijave so že odprte. 

Prisluhnite video vabilu ter preberite podrobnejši program dogodka na podstrani. Veselimo se skupnega druženja, kreativnosti, delitve idej, vizije in Navdiha.

Kaj je tvoj navdih?

Uredniška misel |