Bliža se zaključek leta. Čas, ko običajno potegnemo črto pod preteklostjo, da si lahko zastavimo nove cilje. In kakšno je bilo leto 2013? Verjetno se odgovor zelo razlikuje od posameznika do posameznika. A nekaj zagotovo drži – ne glede na to, kako ga subjektivno ocenjujemo, štejejo le izkušnje in spoznanja, ki smo si jih v minulem letu pridobili. To je tisti del preteklosti, ki ga bomo odnesli s seboj in ki nas lahko obogati. Izkušnje, tako dobre, kot tiste nekoliko manj dobre, prebujajo morebitne speče potenciale in nas včasih prisilijo, da kdaj pa kdaj stopimo tudi na prste in okrepimo svoje sposobnosti. In spoznamo sebe v neki novi luči, v kateri se do takrat morda sploh še nismo poznali.

Zato naj bo pogled v prihodnost  morda manj obarvan s tem, kaj bomo v prihajajočem letu dobili, temveč predvsem s tem, kakšna nova spoznanja in izkušnje nas bodo bogatile. Te prinašajo resnično vrednost, ki spreminja in osmisli življenje. Seveda pa je to odvisno od ozaveščenosti in budnosti v življenju. Biti buden, biti pri stvari, biti odprt za nove poti in nova spoznanja ter tako sodelovati z življenjem! Preprost recept za notranjo izpolnjenost in dušni mir.

Prav to vam od srca želimo v letu, ki prihaja. Veliko novih spoznanj, veliko kreativnosti in srčnega poguma! Da bo čas, ki je pred nami, izkustveno bogat in izpolnjujoč.

SREČNO v imenu ekipe STUDIA 12!

Jelena, Taja, Iva, Matej, Boštjan in Zoran

Veliko novih spoznanj, veliko kreativnosti in srčnega poguma!

Uredniška misel |