Studio12-doniraj-velika-pasica

Rišemo zemljevid nove skupne prihodnosti, za boljši svet, v katerem želite živeti in ga ustvarjati! Skozi oddaje in video prispevke predstavljamo vsebine s področja osebne rasti, duhovnosti, medosebnih odnosov, zdravega načina življenja, ekologije, kulture in družbe, ki ozaveščajo, opozarjajo, navdihujejo, rišejo pot naprej, spodbujajo razmislek, ponujajo možne rešitve ali se dotaknejo duše. V posameznikih prebujajo energijo, aktivnost, sočutje, izpolnjenost. Da bi ustvarjali svet, ki temelji na pravičnosti, etiki, ohranjanju narave, strpnosti in ljubezni.Če želite donirati brez naše pomoči, pa so tukaj podatki za nakazilo na tekoči račun:
Prejemnik: Zavod Studio 12, Ruska 13, 1000 Ljubljana
TR: SI56020110257045261 pri NLB d.d.
Namen: Donacija
Sklic: datum brez pik (npr:120711)

Misliti s svojo glavo – čutiti s svojim srcem = Misliti s srcem.

Da bi bili posamezniki polni energije, aktivni, sočutni, izpolnjeni, pozitivno ter konstruktivno naravnani, v stiku sami s sabo ter drug z drugim. Da bi ustvarjali svet, ki temelji na pravičnosti, etiki, ohranjanju narave, strpnosti in ljubezni. To je svet, ki ga želimo videti in so-ustvariti.

Kako? Skupaj z vami!
Ker si vsi želimo, da bi v naši družbi prevladovali dobri odnosi, zdravi življenjski pogoji in odlično počutje. In ker je en človek dovolj, da sproži spremembo, skupina podobno mislečih pa sproži valove sprememb, ki zaobjamejo svet.

Preko oddaj, ki dvigujejo nivo zavesti, pomagamo graditi mozaik drugačne prihodnosti.
  
Družba potrebuje dobre, konstruktivne medije, ki navdihujejo, prikazujejo pozitivne zgodbe, podpirajo optimizem in medsebojno sodelovanje. V Studiu 12 verjamemo, da smo prve korake v tej smeri že naredili. Sedaj želimo naprej.

Prihodnost je v naših rokah, so-ustvarimo jo!
Studio 12 verjame, da ni več časa za pasivnost, čas je, da pokažemo kako želimo bivati v boljšem svetu. Si ga drznemo podpreti in verjeti, da je prihodnost v dobrih vsebinah, v združevanju, v so-delovanju in so-ustvarjanju?
Ker skupaj zmoremo več, vas vabimo, da nas podprete, da BODO DOBRE VSEBINE ŽIVELE ŠE NAPREJ!
 
Brez podpore donatorjev naš program ne more živeti. Hvala vsem, ki ste in boste postali naši donatorji! Na ta način pomagate so-ustvarjati boljšo prihodnost, družbo ozaveščenih ljudi.

S12_ekipa_donacija_mail