Koristi, ki vam jih prinaša promocija vaše spletne strani

Promocija vam zagotavlja prepoznavnost in posledično večjo obiskanost vaše spletne strani. S tem obveščate svojo ciljno skupino o novostih, vaših storitvah in izdelkih. 

pdf Studio12_promocija_predstavitev.pdf
pdf Studio12_cenik_snemanj.pdf
pdf Studio12_cenik_zivih_prenosov_dogodkov.pdf

Predstavitev

PORTAL STUDIO 12
Studio 12 smo neodvisen spletni medij. Kot multimedijski projekt pripravljamo, razvijamo in posredujemo avdio-vizualne izbrane vsebine.

Ponosni smo, da ustvarjamo vsebine, ki omogočajo razvoj in dvig kvalitete bivanja slehernega posameznika. Produkcija teh vsebin je odgovor na vse večje potrebe po temah, ki so v drugih medijih zapostavljene oz. ne najdejo svojega mesta v tržno usmerjenih medijskih prostorih.

Portal Studia 12 je zanimiv za vse vas, ki ponujate storitve in izdelke s področja ekologije, kulture, zdravega življenja, osebne in duhovne rasti, medsebojnih odnosov in družbe na splošno.

STUDIO 12 TV
V letu 2010 smo razvili internetno TV platformo kjer predvajamo TV oddaje in prispevke lastne produkcije. Nov medij omogoča obiskovalcem in gledalcem alternativni, neodvisni TV program s kvalitetnimi vsebinami. Produkcijska ekipa Studia 12 TV stremi k razvoju programske sheme, ki bo s svojo raznolikostjo zadovoljila različne uporabnikove želje.  Naše glavno vodilo je: ustvariti medijsko platformo za dialog različnih javnosti in konstruktivnih TV vsebin.

Program Studia 12 TV boste lahko spremljali tudi na klasičnih TV kanalih.

Za več informacij o promociji na Studiu 12 TV nas kontaktirajte. Z veseljem vam svetujemo o novi možnosti promocije.

ZAKAJ SMO TU?
Zato, ker želimo
delati kvalitetno in poglobljeno. V naše pogovorne oddaje vabimo strokovnjake z različnih področij, ki spregovorijo o aktualnih perečih vprašanjih. Skupaj iščemo odgovore oz. nasvete za reševanje problemov. Saj nas zanima predvsem praktična aplikacija in uporabnost vsebin, ki se jim posvečamo.  
Zato, ker želimo opozoriti na vsebine, ki so pomembne za kvaliteto bivanja in razvoj tako posameznika kot celotne družbe, ki jo soustvarjamo.

Promocijski prispevki

Nudimo vam različne možnosti objave vaših promocijskih priskevkov. Oglejte si jih v pdf Promocija na Portalu S12.

Osnovna tehnična navodila
Pasice naj bodo v GIF, JPEG ali PNG formatu in ne presegajo 30 kb. V primeru, da potrebujete izdelavo pasice je naročilo potrebno 14 dni pred predvideno promocijo.

Si želite večje prepoznavnosti?
Prepričani smo, da boste  s promocijo na našem portalu in televiziji  dosegli vašo ciljno skupino in s tem uspešno promovirali vašo storitev ali izdelek. So  vizija in cilji vašega podjetja, organizacije, društva itd. povezani z vsebinami portala? Potem vam zagotavljamo, da smo pravi naslov za vas.

Vabljeni, da se nam z vašimi promocijskimi prispevki pridružite  tudi vi.

Kontakt
Za več informacij in dodatna vprašanja o promocijskih prispevkih na portalu Studia 12
nas pokličite ali nam pišite na:
m: 041 648 296
e: [email protected]

Promocija na Studiu 12

O projektu |