Naj vaš dogodek seže dlje!

Spletni video prenos v živo ali live video streaming postaja ključnega pomena pri organizaciji dobrega, kakovostnega in prepoznavnega dogodka.
V svetu je tak način prisoten že nekaj časa, medtem ko se pri nas šele dobro uveljavlja. Ker smo prepoznali trend razvoja spletnih prenosov ter v njem že več let tudi sami aktivno sodelujemo, je naš namen prispevati k visoko kvalitetni spletni pokritosti dogodkov v slovenskem prostoru. S tem pa omogočiti širšo prepoznavnost pomembnejših dogodkov v javnosti, prispevati k visokem ugledu tako samega organizatorja kot dogodka ter zagotoviti nov komunikacijski kanal. Z vrhunsko tehnično opremo in vsem potrebnim znanjem smo ekipa, ki poskrbi za dobro digitalno vzdušje in prijazen komunikacijski kanal.

 

Kontakt:
[email protected],
040 504 433 (Zoran Mihajlovič),
041 648 296 (Tajana Cejan)

CENIK:
pdf Studio12_cenik_zivih_prenosov_dogodkov.pdf 2.08 Mb
pdf Studio12_cenik_snemanj.pdf 1.69 Mb

Za koga je primeren?

Spletni video prenos v živo je primeren za vsakogar, ki organizira zanimivo predavanje, dogodek, izobraževanje, konferenco in bi želel, da je ta prepoznaven širše, organiziran vrhunsko, z dodatki, ki predstavljajo dodatno vrednost dogodka in prinašajo novo dimenzijo vrednotenja v javnosti.

Prednosti, ki jih prinaša streaming:

• Dogodek je viden širše in seže dlje.
• Spletni prenos z dodatkom spletne klepetalnice omogoča e-participacijo – kar daje direktno posebno možnost sodelovanja in vključitve. Gre za trend digitalizacije, razvoja v smer, ki je vsvetu že močno prisotna.
• Z vključevanjem javnosti v relevantne družbene tematike, izobraževalni proces, strokovne vsebine, spodbuja kulturo dialoga različnih javnosti in pripelje stroko tudi ‘na dom’.
• Zato spletni video prenos v živo daje dogodku dodatno vsebinsko težo tudi v očeh samih udeležencev.
• Posneti material se shrani in lahko služi kot odlična referenca, v obliki TV formata se lahko vključuje v spletno vsebino organizatorja, se razpošilja na relevantne naslove ali je uporabenza TV medije. Vse to pomeni dodatno promocijo podjetja/organizatorja, izobraževalne ustanove pa lahko na ta način dosežejo večje število potencialnih kandidatov za svoje programe.
• Vključevanje spletnega prenosa v proces interne komunikacije v podjetju, lahko služi s posnetkom kot izobraževalno gradivo zaposlenim ali članom neke organizacije. Vse to pomeni učinkovitejšo komunikacijo na sodoben, uporabniku prijaznejši način.
• Organizator dogodka na ta način gradi ugled svoje blagovne znamke.
• Transparentnost je osnova etičnega delovanja, ki je temelj dobre družbe: v tej luči tudi javnost vse bolj prepoznava kvaliteto vsebine, ki jo komunicira organizator dogodka.
• Spletna klepetalnica omogoča direktno vključitev in sodelovanje gledalcev: dodaten komunikacijski kanal za interakcijo.
• Medijska podpora dogodku na drugačen, svež, sodoben način.

Kako poteka streaming?

Grafični prikaz v sliki + opis:
Ekipa Studia 12 (od 3 do 6 ljudi, odvisno od dogovorjenega načina prenosa) še pred dogodkom preveri tehnične komponente prostora, kjer se bo dogodek odvijal in testira pokritost signala. Na dan dogodka prispe ekipa z vso tehnično opremo približno dve uri pred začetkom, da postavi kamere in ostalo tehnično opremo na svoje mesto ter se pripravi na prenos v živo.

Poskrbimo tudi za moderirano spletno klepetalnico, ki omogoča vsem, ki spremljajo dogodek preko spleta, da se aktivno vključijo v morebitno razpravo in izrazijo svoje mnenje. Z dobrim občutkom, da so bili vključeni v dogodek tudi sodelujoči preko spleta, lahko na ta način razširimo dober glas dogodka širše in bolj učinkovito. Hkrati pa e-participacija poudari vrednote sodelovanja, enakopravnosti, aktivnega so-ustvarjanja vsebine.

Po končanem dogodku ekipa Studia 12 pospravi opremo, shrani posnetek dogodka, ki ga lahko, glede na dogovor, kasneje opremi še z grafično špico, montažira in ga v TV formatu shrani na DVD. Tega dobi organizator v trajno last, posnetek pa lahko uporabljate za svojo promocijo, dodate na svoje spletne strani, primeren je tudi za kakršnokoli TV objavo.

Studio12 video prenos v živo

Spletni video prenosi v živo: “Naj vaš dogodek seže dlje!”

Studio12 |