Za nami je popoldne navdiha oziroma #2 Vdihnimo navdih. Odlična predavanja, pozitivni pogledi, optimizem in vedrina. S temi izrazi ste opisovali petkov večer. Cilje smo torej dosegli, saj je bil ravno to tudi namen dogodka. Hvala vsem, ki ste se nam pridružili in z nami podelili svoj navdih.
Veliko je pohval, veliko spodbud, veliko dobrih želja. Tudi to je eden od razlogov, da do naslednjega dogodka Vdihnimo navdih ne bomo čakali celo leto. Predvidoma se bo zgodil že v začetku jeseni in potem ciklično na dva do tri mesece. Želeli bi si, da bi ta srečanja postala nekakšna tradicija pozitivnih pogledov ter motivacija za delovanje in konkretne spremembe. Še naprej bomo vabili predavatelje in mnenjske voditelje, ki v današnjem času še vedno premorejo pozitivno vizijo. In so jo pripravljeni deliti, kot navdih in spodbudo.
Posnetke predavanj s tokratnega Vdihnimo navdih bomo postopoma objavljali na straneh STUDIA 12. Seveda vas bomo o tem sproti obveščali v naših novicah.
Še enkrat se v imenu vseh, ki smo pripravili ta dan, zahvaljujem našim gostom in obiskovalcem. Hvala ekipi Bunkerja in Stare elektrarne. In seveda, prostovoljcem, brez katerih dogodka res ne bi mogli realizirati. Navdihujoče je videti polno dvorano pozitivno naravnanih ljudi, ki svet prihodnosti vidijo v mnogo bolj svetlih tonih, kot pa nam jih kažejo ekonomisti in mediji.

Vdihnimo Navdih 2 1

#2 Vdihnimo navdih – Hvala!

Zgodilo se je |