Studio 12 bo v tednu, ki je pred nami, v živo prenašal dva zanimiva vsebinska dogodka.

V ponedeljek 9.11.09 ob 11.50: Državljanski forum: PADEC BERLINSKEGA ZIDU
Forum bo namenjen pogovoru ob 20. obletnici padca berlinskega zidu, ki je prinesel demokratične spremembe v Centralni in Vzhodni Evropi. O tem prelomnem dogodku v Evropi se bosta z državljani pogovarjala poslanca v Evropskem parlamentu Jelko Kacin in Tanja Fajon. Vzporedno z video prenosom bo odprta spletna klepetalnica, preko katere boste imeli gledalci možnost v živo posredovati vprašanja evropskemu poslancu in poslanki.

 Tako ste vljudno vabljeni k sodelovanju v interaktivnem spletnem video prenosu Državljanskega foruma iz Ljubljane, ki bo na straneh Studia 12 (www.studio12.tv) potekal v ponedeljek, 9. novembra 2009, od 11.50 do 13.50.

V ponedeljek 9.11.09 ob 18.00: VLOGA EVROPSKE UNIJE V SVETU
Tokratni pogovor, ki sta ga pripravila Za in proti, Zavod za kulturo dialoga in Debatni kljub FDV, bo namenjen vprašanju vloge EU v svetu. Kolikšen je njen realni vpliv in koliko je sploh prostora za aktivno vključevanje Slovenije preko institucij EU v mednarodne povezave. Sodelovali bodo: dr. Milan Brglez, Fakulteta za družbene vede, Dr. Maja Bučar, Fakulteta za družbene vede, Nataša Goršek Mencin, vodja Informacijske pisarne Evropskega parlamenta, Jelko Kacin, poslanec v Evropskem parlamentu, Matjaž Nahtigal, Šelih in partnerji, Tereza Novak, Slovenska filantropija, Rene Suša, Humanitas. Moderator: Samo Novak

Tudi pri tem prenosu ste vljudno vabljeni k ogledu in k sodelovanju v interaktivnem spletnem video prenosu, ki bo na straneh Studia 12 (www.studio12.tv) potekal v ponedeljek, 9. novembra 2009, od 18.00 do 20.00.

7.11.09 – Neposredni prenos razprav na straneh Studia 12!

Novice |