Energijska medicina

alt(21:00) Energijska medicina je korak naprej od klasične medicine. Spada v t.i. integralno medicino, ki človeka obravnava celostno. Njen cilj je vsakemu posamezniku pomagati, da pridobi več življenjske energije. Posameznika opolnomoči, ko se ta nauči tehnik za samostojno obnavljanje energije ter razume osnovna znanja o energiji.
Pogosta utrujenost, depresija, strahovi so lahko znak kroničnega pomanjkanja energije. S polnjenjem energijskih baterij telesa si izboljšamo fizično zdravje, v svoj vsakdan vnesemo več optimizma, zaupanja v življenje, več miru, kreativnosti. Dr. Suzana Landripet je zdravnica klasične medicine, toksikologinja in terapevtka energijske medicine. Pravi, da je vsako naše bolezensko stanje (fizično ali emocionalno) v prvi vrsti posledica pomanjkanja življenjske energije.

Kategorije: Zdravo življenje

4 komentarji

 • kristina koželj
  Odgovori

  Je možno kaj več napisati o teh predavanjih ? Kje točno se bodo vršila in možnost prijave.
  lp,

  kristina

 • Konrad Ajster
  Odgovori

  Ali se je pojavila nova verzija Biotronike nove vede?

  Veseli me, da je nekdo, ki ga energije in s tem tudi “energetska medicina” sploh zanima, ker sam imam kot avtor svoje raziskave: “Biotronika nova veda” zelo slabe izkušnje, ko sem kot prvi človek, ki sem dejansko odkril energijske naravne zakone, na katerih osnovah je možno z energijami upravljati, jih pretransformirati iz škodljivih v neškodljive energije, ali celo v zdravilne odnosno pozitivne energije, ko niti ni potrebno človeku nekega znanja, če hoče živeti v okolju zdravih energij, temveč mora imeti le svojo okolico: oblačila, obuvala, posteljo, posteljnino, stanovanjsko opremo, prevozno sredstvo pa še predvsem stanovanjsko zgradbo, izdelano po novih biotronskih normah, ki vsebujejo dimenzijske in oblikovne norme pa lahko po tem človek v takšnem zdravem okolju živi povsem zdrav, brez zdravil, bolečin in zdravilcev!

  Avtorica Suzana Landripet, je pravilno ocenila delovanje teh energij pa če prav ni navedla število in imena teh naravnih energij, vendar premalo ve od kje te energije izhajajo in kako jih lahko pretvarjamo, ali upravljamo z njimi, razen uporabe duhovnih tehnik, ki so že vseskozi znane, a premalo učinkovite, da bi učinkovale tudi pri težjih obolenjih!

  Avtorica se tudi sklicuje na fizikalne zakone pa čeprav niti fizika in enako kemija, ni odkrila teh zakonov, ki dejansko izhajajo iz atoma in kombinacij v molekuli, zato ne moremo to znanje temeljiti na fiziki ali kemiji, temveč bolj v povezavi obeh, ki ustvarjajo novo znanost na še višji stopnji, ki jo sam imenujem Biotronika n. v., kar pomeni, da ta veda temelji na elektronih žive in nežive materije!

  Avtorica navaja, da to neko energijo med drugimi (ne določa), dobivamo iz središča Zemlje, kar sicer drži, vendar ne navaja, ne ve, da to energijo predvsem dobivamo iz same materije, iz katerih so izdelani izdelki ki nas obkrožajo in nam oddajajo tri različne energije, katere je možno tudi upravljati v korist zdravja!

  Veliko je v naravi zelo natančno ustvarjenih zakonov, ko brez poznavanja teh, avtorica ne more razumeti narave v celoti, da bi lahko dejansko uspešno zdravila bolezni ne da bi se te ponovno pojavljale!

  Vsekakor pa je zanimivo od kje je avtorica dobila to znanje za njeno verzijo teh naravnih energij, katere imenuje »Energetska medicina«, ki niso napačne, le niso popolne?

  Sam sem o tej znanosti že večkrat objavil medicinske inštitute v Ameriki, vendar nikoli ni bilo zanimanja, enako kot na našem ministrstvu za zdravje v Ljubljani!

  Skratka tisto kar ljudje ne razumejo, v to ne verjamejo in jih tudi ne zanima!
  Konrad Ajster
  Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/

 • Iva Grobin
  Odgovori

  Gospa Kristina, najbolje, da pokličete na zgornjo številko, kjer boste dobili vse informacije.
  Lep pozdrav

 • Rudi
  Odgovori

  Nekdo je rekel, ne spomnim se imena:
  “Če nekdo kritizira dela drugih v njegovi stroki, potem njegova niso dobra.”

Za komentiranje lahko uporabljate naslednje HTML oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>