Začetek akcije

17. aprila 2010 ob 9. uri zjutraj pridite na vaše zbirno mesto. 

Zbirna mesta v vašem okraju si lahko ogledate na spletni strani akcije www.ocistimo.si oziroma informacije dobite preko plakatov in javnih občil. V primeru, da se prijavite preko spletne strani akcije, vam bo organizator akcije lokacijo zbirnega mesta poslal na vaš e-naslov.

Vodje zbirnih mest vam bodo na zbirnem mestu dali navodila, osnovne potrebščine in zemljevide ter vas razporedili v skupine. Nato boste skupaj odšli na ustrezno mesto čiščenja (divje odlagališče oz. čiščenje okolice in sprehajalnih poti).

Ocistimo.si

Prostovoljce se bo razporedilo v skupine glede na velikost divjega odlagališča. V primeru, da bo na zbirno mesto za čiščenje divjih odlagališč prišlo več prostovoljcev od predvidene razporeditve, se bo del prostovoljcev usmerilo v čiščenje okolice.

Akcije čiščenja okolice so namenjene vsem, ki se zaradi najrazličnejših razlogov (šole, upokojenci, mlade družine …) ne morejo udeležiti čiščenja divjih odlagališč.

Če na zbirno mesto ne pride niti vodja zbirnega mesta niti njegov namestnik, takoj pokličite na info center 051 482 480, 051 477 987, 051 474 050, kjer vam bomo dali ustrezna navodila.

Dodatne informacije na  http://ocistimo.si/Navodila-za-17-4.aspx>

Viri:
– Spletni portal Ocistimo.si
– Spletni portal Siol.net 

 

 

 

17.4.10 Navodila za prostovoljce Očistimo Slovenijo v enem dnevu

Novice |