Aleksandar Inširagič: 72 angelov zodiaka

Studio 12

(12:44) Aleksandar Imširagić je profesionalni astrolog z mednarodno veljavnim certifikatom ISAR CAP, predsednik Mednarodnega odbora ISAR (International Society for Astrological Research) ter direktor Inštituta za astrološke raziskave in izobraževanje Johannes Kepler v Beogradu.
Z astrologijo se ukvarja od leta 1986, poleg tega je učitelj meditacije, avtor desetih astroloških knjig in od 2001. leta organizator letnih mednarodnih astroloških konferenc na Balkanu.
Predavanje, ki ga žal nismo posneli, se navezuje na najnovejše raziskave DNK mulekul, ki kažejo, da lahko naša DNK povzroči posebne modele v stanju vakuuma, med drugim pa lahko ustvari tako imenovane “namagnetene črvine”. Te črvine so mikroskopsko majhni ekvivalenti tako imenovanim Eistein-Rosenovim mostovom, ki nastajajo v bližini črne luknje. To so tuneli, ki povezujejo dve povsem različni polji Univerzuma, skozi kateri lahko informacija potuje s premagovanjem meja med prostorom in časom. DNK molekula privlači te dele informacij in jih posreduje naši zavesti.