Energijska medicina – Kako do več energije? (slo/hr)

Pasica

Klasična medicina pozna veliko odgovorov in rešitev za zdravstvene težave, ki pestijo sodobnega človeka. A še vedno obstaja precej bolezni in tegob, kjer pa so rezultati zdravljenja slabši od pričakovanj. Eno od perečih težav sodobnega človeka je izčrpanost, ki je povezana z izjemno hitrim tempom življenja. Tokrat smo se  s Suzano Landripet, zdravnico, toksikologinjo in terapevtko energijske medicine pogovarjali o vprašanju utrujenosti, izčrpanosti in pomanjkanju energije.

Kategorije: Zdravo življenje

1 komentar

 • Konrad Ajster2
  Odgovori

  Z zanimanjem sem poslušal spoštovano gospo Suzano Landripet v upanju, da je prišla do osnovnih energijskih spoznaj in da bom lahko spoznal tudi njene osnove energijskega zdravljenja kot medicinke, ki ima vsekakor več tehničnih možnosti za detajlne raziskave in vpliva energij na telesne celice ter vse v zvezi celica in razne energije pa način in uspeh zdravljenja, toda gospa Suzan ni nič govorila o temeljih te nove energijske medicine, temveč je vseskozi ponavljala o zaupanju v te energije in tudi samega sebe, kar bi bolj sodilo psihologiji zdravljenja in ne energijskem zdravljenju!

  Tudi vrste energij ne loči ko misli, da obstoji le ena energija, katere ne more biti nikoli preveč, kar pa se pa že ne strinja z osnovnem naravnem zakonu, ki govori, da je pravilno najti sredino vsake stvari – dobre ali slabe, a kar se pa mora pri zdravljenju in tudi v vsej naravi vselej upoštevati !

  Energijo ki si jo zamišlja, verjetno auro, meni, da je to nekaj nevidnega morda celo božanskega, saj po načinu predavanja je opaziti, kot bi opisovala neko novo vero ali podobnega, kar pač človek ne more razumeti pa zato bo verjetno ravno zaradi tega le požela zanimanje, ker ljudje raje verjamejo nekaj nerazumljivega/ božanskega, kot pa, da ljudem natančno obrazložiš delovanje nekega novega znanstvenega odkritja!

  Kaj je prav za prav energija in kako deluje na okolico, zdravje in celice, kako in zakaj nastane bolezen in kako jo ozdraviti brez bolečin in zdravil in še mnogo več, je najti na:
  biotronikanovaveda

Za komentiranje lahko uporabljate naslednje HTML oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>