Kompas do zdravja: Moč začimb

(19:30) Pri nas uporabljamo začimbe predvsem za izboljšanje okusa jedi, vendar pa te rastline v sebi skrivajo ogromen potencial, ki ga premalo poznamo. Lahko nam olajšajo marsikatero težavo, omilijo bolečino, pomagajo pri prebavi, hladijo ali grejejo telo itd. Smiselno si je torej razširiti poznavanje začimb. V studiu smo gostili Sanjo Lončar, še nekaj praktičnih nasvetov glede shrambe in uporabe začimb pa sta nam zaupali Marija Kočevar Fetah in Sabina Topolovec. Vse tri sogovornice so tudi soavtorice knjig, ki razkrivajo moč začimb: Ščepec rešitve in Ščepec vedenja.

Kategorije: Zdravo življenje

Za komentiranje lahko uporabljate naslednje HTML oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>