NA KRaTKO: Za zdrava jetra

Marija Hočevar Fetah, poznavalka zdrave prehrane iz trgovine Jablana, svetuje, kakšno hrano naj jemo in katere začimbe naj uporabljamo, da ohranimo zdrava jetra.

 

Kategorije: Na kratko

1 komentar

  • Konrad Ajster2
    Odgovori

    Kot zasebni raziskovalec energijskih naravnih zakonitosti in avtor” Biotronika nova veda”, se popolnoma strinjam s priporočili spoštovane Marije Hočevar, o zdravi hrani za obolela jetra, toda vedeti je potrebno, da bolezni nastajajo predvsem na osnovi škodljivih energij, katere sicer lahko prihajajo iz prebavnega procesa kemične sestavine hrane, a dodatno v telo vdirajo tudi škodljive energije od zunanje okolice telesa ter tudi iz samega oblačila in to še posebej na bolne predele telesa, kjer je po navadi človekova zaščitna tako imenovana aura poškodovana. Jetra pa je možno nekako usposobiti za normalno delovanje z čiščenjem/ izvlečenjem te škodljive energije iz področja jeter in to na razne že znane načine pa tudi je dovolj uspešno z močnim tuširanjem ali večjimi curki padajoče vode, v sodobnih kopaliških sistemih, ker tekoča voda absorbira negativne energije in to pomaga celicam obnavljanje poškodovanih celic!

Za komentiranje lahko uporabljate naslednje HTML oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>