NA KRaTKO: Spodbudimo ledvica

Poznavalka prehrane Marija Hočevar Fetah (trgovina Jablana) svetuje, kako lahko pomagamo svojim ledvicam. Prisluhnite!

1 komentar

 • Konrad Ajster2
  Odgovori

  Kako ščititi ledvice od raznih obolenj?

  Ledvice so v telesu v sodobnem času in načinu prehrane ter bivanja, resnično preobremenjene skoraj pri vseh ljudeh, a še posebno če niso posamezniki zdravstveno dovolj trdni ( nimajo dovolj močne zaščitne aure)!

  Dejstvo je, da so ledvice najbolj obremenjene še posebej na osnovi sečne kisline, katera nastaja od raznih sadežev iz sadne kisline in raznih umetni dodatkov za obstoj raznih prehrambnih izdelkov!

  Sečna kislina pa ustvarja na osnovi galvanskega učinka sklepne razjede, katere medicina pripisuje izrabljenosti sklepov, kar pa seveda ne drži, ker za to trditev ni razumnih in tudi znanstvenih dokazov!

  V ledvicah pa se lahko tudi nahajajo ledvični kamni, ki so pa tudi ustvarjeni na osnovi sečne kisline, kar je v kemiji in elektro kemiji tudi razumljivo in znano!

  Glavni vzrok za nastanek ledvičnih kamnov in sečne kisline pa ni ravno kisla in sadna kislina, temveč elektromagnetne energije, ki aktivira kisline na osnovi galvanskih zakonov, in enako pa tudi naravno negativno sevanje, katerega pa lahko odkrivajo le vrhunski radiestezisti, ko ta energija izhaja največkrat iz ležišča pa tudi sedečega delavnega mesta, ko lahko sevanje izhaja iz zemlje, rastlin, vodnih in podzemnih vodnih tokov, elektronskih aparatov, elektro vodov, varčnih žarnic in podobno!

  Zato je za ledvice, še posebej važno, če niso popolnoma zdrave, da se človek naj izogiba vseh kislih napitkov in prehrane in da si občasno še nevtralizira prenizko PH vrednost s soda bikarbona in tudi z napitki kot so Donat vodo in podobne tekočine z višjo PH vrednostjo, s čemer uravnotežimo vse tekočine v telesu, kar tudi zmanjša moč škodljivimi sevalnimi energijami in s tem omogočimo normalno delovanje ledvic od katerih je zdravje močno odvisno!
  Pravilo velja; »če ni škodljivega sevanja, potem tudi bolezni ni«!

  Konrad Ajster

Za komentiranje lahko uporabljate naslednje HTML oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>