Pogum – Biti sam svoj!

(18:36) Da je današnji čas zelo nenaklonjen mlajšim generacijam, ni več nič novega. Mladi se tako v mnogo večji meri srečujejo z izzivi eksistence, kot to velja za starejše generacije. A vse le ni tako zelo črno, kot se zdi na prvi pogled. V studiu smo gostili Petro Škarja, predavateljico in mlado poslovno žensko, ki se bori proti ustaljenim prepričanjem, da je današnja mladina izgubljena in brez prave vizije. Petra je prepričana ravno v nasprotno. Le priložnost dajmo mladim, da izrazijo svoje ideje in sposobnosti.

Sodelovalna trgovina: Z nakupom spodnjega izdelka namenite delež zneska Studiu 12 …
KNJIGE avtorice Petre Škarja:

Ameriški milijonarji so spregovorili (9,5€)
button
Česar nas niso naučili v šolah (23€)
button
Paket podjetnosti (30€)
button

 

Kategorije: Medsebojni odnosi

1 komentar

  • Bianca Zvorc Morris
    Odgovori

    Odlično povedano Petra! Zelo svež intervju ter zdrav pogled na svet. Bravo. Vidim da si stara iskušena duša ter razmišljaš s svojimi možgani in srcom ter te ni strah biti iskrena kot večino ljudi. Iz vsakega slabega, najhujšega se na koncu razvije najboljše – imam zelo podobne iskušnje… Je res da se je treba aktivirat ker se tudi na napkah učimo ter postajamo boljši, tako da je strah pred neuspehom največja ovira ki jo imajo ljudje v glavah… Tako naprej in res hvala za navdih mladim generacijam.

Za komentiranje lahko uporabljate naslednje HTML oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>