Življenje po moji meri – 2. oddaja

Studio 12

(15:15) Ali so sanje in čudeži res tako nedosegljivi? Ni nujno. Če spremenimo pogled na to, kako naš svet deluje, se lahko ‘nemogoče’ prelevi v mogoče. Tako kvantna fizika kot ezoterika ugotavljata vpliv misli oz. namere na materialni svet. Če si torej lahko s pomočjo misli in namere oblikujemo svoje življenje, zakaj ga ne bi oblikovali po svoji meri ter naredili zares čudežnega? Seveda je potrebno tudi verjeti, brezpogojno zaupati, ‘vedeti’. In vedno nam je lažje verjeti, če vidimo na primeru nekoga drugega, da stvar deluje. Pogovarjali smo se s Snježano Ristić, ki se ji je pri 60-ih življenje obrnilo na glavo. Po osebnem in finančnem zlomu, je naredila korake k spremembam v mišljenju, ti pa so jo vodili na pot ‘naključij’, ki jo lahko opišemo kot čudežno.

‘Kaj’ in ‘zakaj’ sta vprašanji, ki naj bi si jih v življenju zastavljali, pravi Snježana, pozabimo na ‘kako’ in se osredotočimo na svojo srčno željo.

 

Kategorije: Zdravo življenje

1 komentar

  • Jana Gogala-Mali
    Odgovori

    Bravo, g. Snježana! Tudi jaz imam 60 let in tudi mene življenje gnete (predvsem z zdravstvenimi težavami). Vendar se lahko le zahvaljujem zanje, saj predstavljajo izkušnjo, ki je brez njih ne bi bilo, s tem pa bi bilo življenje bistveno, bistveno siromašnejše. Edino izkušnja šteje, le ta ima moč preobražati človeka iz tega, kar je, v to kar bi rad bil. Pogumni ste, morda ste res potrebovali več desetletij, a v uganki življenja ste z “varne” strani intelekta prestopili na stran (za)upanja in intuicije! Občudujem ljudi, kot ste vi!

Za komentiranje lahko uporabljate naslednje HTML oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>